Olieverfschilderij van Robin Mattias 1 x 2 m
Olieverfschilderij van Robin Mattias 1 x 2 m Foto: Robin Mattias Hurkens

Expositie Blikveld: olieverfschilderijen en beelden

zondag 18 juni 2023 10:00 tot 16:00

NIJMEGEN - Mensen nemen ruimte in, het landschap creĆ«ert juist veel ruimte. De Nijmeegse filosoof Robin Mattias brengt deze twee gewaarwordingen samen in Blikveld. Deze kleurrijke expositie is op zondag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken in zijn atelier aan de Lindenlaan 6 in Nijmegen. 

Naast een twintigtal olieverfschilderijen is er ook ruimte voor dertien beelden: portretten van klassieke en minder klassieke filosofen, die ieder vanuit hun eigen bepekte perspectief de werkelijkheid hebben getracht te doorgronden. 

Zondag 18 juni heb je bovendien de unieke kans om een bezoek aan expositie te combineren met een bezoek aan Villa Sprezzatura, de inmiddels vermaarde tuin van ruim 3.500 m2 groot aan de Sophiaweg 25 in Nijmegen.