Afbeelding
Foto: Elske Nissen

Mout Bierfestival

zaterdag 24 juni 2023 13:00 tot 0:00

NIJMEGEN - Mout Bierfestival keert vrijdag 23 en zaterdag 24 juni terug naar het Julianapark in Nijmegen. Tijdens dit festival ontdek je de lekkerste en speciaalste bieren, maar dit jaar biedt Mout veel meer dan alleen speciaalbier. Openingstijden: 23 juni 16.00 - 00.00 uur en 24 juni 13.00 - 00.00 uur.

Het Mout-aanbod is dit jaar flink uitgebreid. Zo kun je genieten van een geheel verfrissend muziekprogramma en ga je terug in de tijd met retro arcade games. Tickets zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Bezoekers aan het Mout Bierfestival kunnen zichzelf laven aan ruim 200 (speciaal)bieren, muziek, lekker eten én de typische Mout-gezelligheid. Het aantal brouwerijen en foodtrucks is wederom groot en de keuze uitgebreid. Met nationale en internationale brouwerijen zoals Oersoep, Frontaal, Two Chefs Brewing, Hooglander, Mikkeler en meer, is de keuze reuze. Nieuw dit jaar is de extra muziekbeleving. Liefhebbers van hitjes uit de jaren ’70 en ’80 kunnen terecht bij de Platenbus. Houd je meer van het nieuwere werk uit de 90’s en 00’s? Dan is de nieuwe Rewind-stage perfect voor jou.

Nieuw dit jaar zijn de activiteiten. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sjoelbak, flipperkast en bij de arcadegames. Ook zijn de biercocktails van Beerded nieuw en is er een Oedipus-stage, waar je onder het genot van een (speciaal)biertje je tafeltennis-skills vertoont. 

Wees gerust: nog steeds ervaar je de typische Mout Bierfestivalervaring. Lekker slenteren langs brouwerijen en foodtrucks. Proeven, delen en verwonderen. Daar bovenop vind je dit jaar nog meer actie en beleving door een complete ontdekkingsreis. 

www.moutbierfestival.nl

Locatie