Activiteitenmiddag voor jonge mantelzorgers

zondag 4 juni 2023 13:00 t/m 16:00

NIJMEGEN - Van 1 tot 7 juni is de Week van de jonge mantelzorger. Jongeren die geraakt worden door kanker zijn vaker dan we denken ook mantelzorger. Dat vond LEF!, de jongerengroep binnen het Marikenhuis, het moment om iets te organiseren.

Op zondag 4 juni verzorgt LEF! een middag vol activiteiten, speciaal voor de jongere mantelzorger. Belangstellenden zijn welkom van 13.00 tot 16.00 in het Goffertpark (tegenover kinderboerderij ‘de Goffert’). Er is vrije toegang voor iedereen, maar het aanbod is hoofdzakelijk gericht op 12 tot 18-jarigen. Er is een stormbaan, een roei-challenge en meerdere spellen. Er is ook een chill-hoek waar een drankje en iets lekkers is. Daar staat ook een wensboom waar ruimte is voor mooie woorden.

Locatie