Markt 2022
Markt 2022 Foto: Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Hobbymarkt ‘Kunst in alle vormen’

zondag 4 juni 2023 13:00

NIJMEGEN - Creatief Centrum Nijmegen Zuid (CCNZ) aan Tolhuis 44-44 in Nijmegen houdt zondag 4 juni weer een hobbymarkt. Creatieve amateurs verkopen hun werkstukken en je kunt je eigen creativiteit ontdekken tijdens een workshop. Aanvang 13.00 uur. De toegang is gratis.

Vanaf 13.00 uur kun je terecht op de hobbymarkt ‘Kunst in alle vormen’. In het gebouw en op het parkeerterrein van CCNZ kun je creatieve werkstukken van beginners en gevorderden kopen. Denk aan sierraden, schilderijen, glas-in-lood, kaarten, keramiek en objecten gemaakt van vilt, steen, hout of stof. Verder zijn er demonstraties, een terras en een tombola met mooie prijzen.

Workshops

Je kunt bovendien deelnemen aan workshops zoals ‘Structuurschilderij’, ‘Een ster van Tiffany (glas-in-lood)’, ‘Houten vogelhuisje’, ‘Een veer van marcramé’ en ‘Upcyclen van kroonkurken’. De workshops starten om 11.00 uur. Benieuwd welke workshops je allemaal kunt bijwonen? Neem een kijkje op www.ccnz.nl voor alle workshops en tijden. Je kunt je via die website ook vooraf inschrijven.

Over CCNZ

Creatief Centrum Nijmegen Zuid biedt een gemoedelijke omgeving waarin je creatieve activiteiten kunt koppelen aan gezellige contacten. In een kleine groep werk je aan iets waaraan je plezier en ontspanning beleeft. Enthousiaste vrijwilligers, die ervaren zijn in de betreffende activiteit, helpen je bij het uiten van je creativiteit. In de koffiepauze tref je de deelnemers uit andere groepen.

Locatie