The Get To Know Dinner Show

zondag 4 juni 2023 18:15

NIJMEGEN - Op zondag 4 juni vindt in Concertgebouw De Vereeniging The Get To Know Dinner Show plaats. Een avond voor jongvolwassenen met een veelzijdig programma van cabaret, muziek en dans, onder het genot van een driegangenmenu. 

Tijdens deze avond betreden bekende én minder bekende artiesten het podium. Cabaretier Tobi Kooiman zorgt voor vertier en in combinatie met de dansgroep Noordwikka Warriors en band Just Control belooft het een bijzondere avond te worden. The Get To Know Dinner Show is georganiseerd door het jongerenpanel van Stadsschouwburg en De Vereeniging. De kaartverkoop is gestart.

Ruim een jaar geleden werd het jongerenpanel van Stadsschouwburg en De Vereeniging opgericht: een groep van acht jongvolwassenen die theater erg leuk en belangrijk vinden. 

“Wij proberen met ons enthousiasme ook andere jongeren te trekken naar het theater. Destijds zorgde corona ervoor dat verbinding en saamhorigheid naar de achtergrond verdwenen, en juist daarom werden dit belangrijke thema’s tijdens onze bijeenkomsten.” Zo ontstond het idee voor The Get To Know Dinner Show: een bijzondere avond waarop het leren kennen van nieuwe mensen en samen genieten van cultuur en lekker eten de rode draad is.

De deuren openen om 17.30 uur, het programma begint om 18.15 uur. Meer info en tickets: www.sedv.nl/dinnershow

Locatie