Afbeelding
Foto: Marcel Waterman

Vocal Group NootScenario presenteert: Hotel Keizer Karel

donderdag 8 juni 2023 20:30

NIJMEGEN - Pal aan het roemruchte verkeersplein in het midden van de stad, daar staat Hotel Keizer Karel. Wie ernaar op zoek gaat, maakt écht kennis met Nijmegen, want het hotel blijkt veel meer te zijn dan een statig gebouw.

Vocal Group NootScenario met live band neemt je in de muzikale en beeldende voorstelling ‘Hotel Keizer Karel’ mee in de recente Nijmeegse geschiedenis. Welke strijd voerden Nijmegenaren tegen onrecht en natuurgeweld de afgelopen 60 jaar? Laat je meeslepen op de klanken van Nina Simone, de Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Frank Boeijen en vele anderen. Een voorstelling die je laat voelen dat de strijd in 2023 nog niet gestreden is.

‘Hotel Keizer Karel’ is een voorstelling die heden en verleden verbindt. Middels 19 afwisselende nummers met live band, opgeluisterd door films en foto’s uit het verleden, krijgt de bezoeker een onvergetelijke middag of avond.

Te zien op zaterdag 8 juli (20.30 uur) en zondag 9 juli (14.00 en 19.30 uur) in De Lindenberg in Nijmegen. Kaartjes zijn te koop via de website van de Lindenberg: https://www.delindenberg.com/zoeken?q=nootscenario

Voor kinderen t/m 12 jaar is een speciaal aantrekkelijk tarief.

info@nootscenario.nl

Locatie