Walking Hockey bij HCQZ
Walking Hockey bij HCQZ Foto: HCQZ

HCQZ start weer met Walking Hockey

dinsdag 19 september 2023 10:45 tot 12:00

Op dinsdag 19 september start hockeyclub QZ weer met Walking Hockey. Walking Hockey is een vorm van hockey waarin  je lekker buiten bezig bent met bal en stick, maar op een wat lager tempo. Deze hockeyvorm is ideaal voor de seniore spelers. Daarnaast staat gezelligheid en verantwoord bewegen centraal.

Er wordt gestart met een kopje koffie of thee om 10:45 uur en  vervolgens start de training om 11:00. De training duurt een uur. 

Deelname is 50 euro per seizoenshelft. Eén seizoenshelft bevat 10 trainingen. Lekker blijven bewegen met een gezellige groep mensen. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring.

Aanmelden kan hier: https://www.hcqz.nl/site/?option=11016

Wil je een indruk krijgen hoe Walking Hockey is? Kijk dan vooral naar het filmpje van vorig jaar: https://youtu.be/8neb-eH4-W8?si=gWp1CuqOSXrp9sE6

Over HCQZ

HCQZ is een gezellige club met zo’n 550 enthousiaste en betrokken leden. Een club van nieuwe ideeën en oude tradities, van samen winnen, samen verliezen, maar vooral een club waar sportiviteit en gezelligheid samengaan. Een kleine club met een groot oranje-blauw hart. Bij HCQZ zijn verschillende speel- en trainingsmogelijkheden. Iedereen is welkom bij HCQZ!

Meer informatie over HCQZ is te vinden op www.hcqz.nl en voor vragen kun je mailen naar: info@hcqz.nl.

Locatie