Afbeelding
Foto: Ingrid Sewpersad

Overzichtsexpositie 21 kunstenaars Nijmegen-Oost

zaterdag 2 september 2023 14:05 tot zaterdag 30 september 14:05

In Bibliotheek Mariënburg is een overzichtstentoonstelling met werk van 21 kunstenaars uit Nijmegen-Oost. Deze tentoonstelling is een voorproefje op de Open Ateliers Nijmegen-Oost, die zoals elk jaar op de eerste twee zondagen van oktober plaatsvinden.

De kunstenaars maken zeer uiteenlopend werk en tijdens de overzichtstentoonstelling kunt u hier alvast kennis mee maken. Dit jaar zijn er veel nieuwe deelnemers; dit maakt het voor de bezoekers van de ateliers extra interessant.

Deelnemende kunstenaars: Andrea Hofsteede, Christina van Lokven, Diederik Grootjans, Dieke Coumans, Doro Krol, Ellen van der Wal,  Frank Tarenskeen, Gaby Haerkens, Gé Langhout, Helma Mostart, Hennita Jaspers, Ineke van Middelkoop, Ingrid Sewpersad, Jac Splinter, Liesbeth van Bakel, Margot van Neerven, Marian van Lookeren, Mieke Koenen, Milou Blankenheym, Mirjam Rotshuizen en Sjaak Kaashoek.

De expositie is de gehele maand september, gedurende de openingstijden, te bekijken in Bibliotheek Mariënburg.

Meer informatie over de kunstenaars is te vinden op http://openateliersnijmegenoost.nl/

Locatie