Afbeelding
Foto: rechtenvrij

Voorleespret voor peuters in bibliotheek Zwanenveld

woensdag 20 september 2023 10:30 tot 11:15

NIJMEGEN - In september start in bibliotheek Zwanenveld een nieuwe activiteit voor peuters van 2 tot 4 jaar en (groot)ouders. Iedere maand op een woensdagochtend wordt in de bieb voorgelezen uit een bekend prentenboek. Laat je verrassen door vrolijke, spannende en grappige verhalen en illustraties samen met je (klein)kind. Na het voorlezen mogen de kinderen knutselen of een spelletje doen in het thema van het voorleesboek.

Op woensdag 20 september lezen we voor uit Gonnie en Gijsje. De serie over het kleine gansje Gonnie en haar ganzenvriendjes is heerlijk hartverwarmend. De verhaaltjes zijn voor dreumesen en peuters herkenbaar en grappig, maar zijn ook leuk om voor te lezen!  Toegang tot Voorleespret voor peuters is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. De activiteit vindt plaats van 10.30 tot 11.15 uur 

Voorlezen is belangrijk. Met boeken kun je de hele wereld op een speelse en gezellige manier ontdekken. Met voorlezen kun je al vroeg beginnen. Voorlezen, samen een boekje bekijken is gezellig en een moment met aandacht voor elkaar. Daarbij leren kinderen op jonge leeftijd veel woorden en taal en over de wereld om hen heen, die steeds een beetje groter wordt. September: Gonnie en Gijsje 

Locatie