Afbeelding
Foto:

Burendag Binnenstadontbijt 2023

zaterdag 23 september 2023 10:00

NIJMEGEN - Burendag, dit jaar op zaterdag 23 september, is de dag waarop buren gezellig samenkomen. Na drie geslaagde edities stellen dit jaar 11 Nijmeegse ondernemers hun locatie beschikbaar voor het Burendag Binnenstadontbijt.

Tijdens deze zaterdagochtend kunnen de bewoners en ondernemers elkaar ontmoeten (starttijd 10.00 uur) en samen ontbijten bij één van de deelnemende ontbijtlocaties; Bagels and Beans Lange Hezelstraat; Bagels and Beans van Broeckhuysenstraat; Perplex; Holt; Café Biessels; Thibeau Doppio Espresso Nijmegen; Het Café-Duurzame Warenhuis; Fika; The Lobby en Hotel Pauw.

Reserveren kan via de website. Per locatie zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij de locatie waarbij is gereserveerd kan je op vertoon van je e-ticket op 23 september ontbijten aan de herkenbare burendag tafels. Je krijgt per persoon 10 euro korting op je ontbijtrekening (korting geldig vanaf 4 jaar) Voor meer informatie https://www.intonijmegen.com/burendag