Afbeelding
Foto:

Griffioen viert Burendag

zaterdag 23 september 2023 10:00 tot 16:00

NIJMEGEN - Bij Griffioen in Nijmegen Oud-West wordt zaterdag 23 september van 10.00 tot 16.00 uur Burendag gevierd. Er is van alles te doen. Alle wijkbewoners uit Oud-West zijn welkom.

“Samen gezellig wat drinken en eten, kletsen en meedoen. Zo kunnen we elkaar in de buurt nog beter leren kennen. En wie weet ook iets voor elkaar betekenen. Want een goede buur is beter dan een verre vriend!”, aldus de organisatie.

Alle activiteiten vinden plaats bij de ingang aan de Voorstadslaan 267, op het terras, in het voedselbos en in het gebouw. De organisatie zorgt voor koffie/thee met wat lekkers, muziek en de activiteiten zoals buurtbingo, bootcamp, binnen gluren bij Griffioen, circusworkshop, speurtocht door het voedselbos en een historische wijkwandeling. Muziek van onder andere DJ Stëpe en het Wijkkoor.

Begin september plaatsen we het volledige programma op www.griffioennijmegen.nl

Locatie