Afbeelding
Foto: Gebaseerd op het verhaal Kikker en de horizon van Max Velthuijs, Uitgeverij Leopold

Kikker en zijn vriendjes bezoeken de Stevenskerk

zondag 24 september 2023 10:00

NIJMEGEN - Er is zondag 24 september in de Stevenskerk een viering met kinderen. Uitgenodigd zijn Kikker en zijn vriendjes Eend, Rat, Varkentje en Haas. Ze komen langs om een verhaal te laten horen en zien. Een verhaal dat misschien wel over onszelf gaat.

“Waar ben je thuis? Wie en wat heb jij nodig om je thuis te voelen? Wat is waardevol in je leven en waarom? Zulke levensvragen komen aan de orde in gesprekken, films, popliedjes en boeken. Ook in de Bijbel en ook in kinderboeken. Dat gaan we horen, zien en ervaren tijdens deze viering, waarin Kikker en zijn vriendjes zelf een verhaal uitspelen”, aldus de organisatie. 

“Naast vaste onderdelen van een kerkdienst, zoals samen zingen en bidden, komen we ook van onze stoelen, voor een aantal speelse, muzikale en verdiepende activiteiten, voor elk wat wils. Na afloop is er koffie en limonade.” 

Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom! De dienst begint om 10.00 uur en wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente, de Stadskerk Nijmegen en de Studentenkerk. 

Locatie