NYMA makersmarkt in 2022. Intussen is er veel veranderd op het NYMA terrein!
NYMA makersmarkt in 2022. Intussen is er veel veranderd op het NYMA terrein! Foto: Duncan de Fey

NYMA makersmarkt

zondag 24 september 2023 11:00 tot 17:00

Op zondag 24 september is het van 11.00 tot 17.00 uur weer NYMA makersmarkt op het NYMA terrein. 

Tijdens dit maker-event toont en verkoopt een selectie smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen hun werk. Ambacht en design is deze dag al wat de klok slaat. Van keramiek tot fotografie, houtbewerking tot mode & accessoires. Van interieur tot grafisch ontwerp en food.

NYMA makersmarkt vindt opnieuw plaats bij NYMA makersplaats binnen, een bijzonder gebouw dat nog volop in ontwikkeling is maar waar inmiddels vele creatieve ondernemers hun werkplaats en etalage hebben ingericht. Ook het Waalplein vult zich deze dag met makers, die behalve hun producten ook hun ambacht demonstreren. 

Er is een gezellig binnenterras met food & drinks van lokale lekkerbekken en er is allerlei leuks te doen voor kinderen.

Ontdek de vele inspirerende makers en ondernemers op het nieuwe NYMA terrein en kom op 24 september kijken, kopen, spelen, proeven en zelf maken!