Afbeelding
Foto: marikenhuis

AYA mini High Tea avond

dinsdag 26 september 2023 19:00 tot 21:00

NIJMEGEN - Belangstellenden zijn dinsdag 26 september van 19.00 tot 21.00 uur welkom in het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen voor een mini high tea avond

Het Marikenhuis, centrum voor mensen die geraakt zijn door kanker, organiseert maandelijks meet-ups voor AYA’S (Adolescent and Young Adult), jongvolwassenen tussen 18 en 39 jaar die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor vrienden en familie van de AYA. Het is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te delen wat je kwijt wil en om kennis te maken met het Marikenhuis. De meet-ups hebben telkens een verschillende invulling. 

Kom je ook? Stuur een mail naar welkom@marikenhuis.nl en vermeld met hoeveel mensen je komt. Eigen bijdrage 2,50 euro per persoon. 

Locatie