Afbeelding
Foto:

Begeleiding naar werk en scholing voor statushouders

donderdag 28 september 2023 14:00 tot 16:00

NIJMEGEN - Ben je statushouder? Heb je ondersteuning nodig bij het zoeken naar werk of een opleiding? Dan ben je donderdag 28 september van 14.00 tot 16.00 uur welkom in de Wijkfabriek aan de Koninginnelaan 1 in Nijmegen. Medewerkers van het M7collectief geven informatie of tips. Ook kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Begeleiders zijn welkom.

Deze middag is speciaal voor statushouders die graag aan de slag willen en daar ondersteuning bij zoeken; moeilijk de weg vinden naar een opleiding; zelf eerst als vrijwilliger aan de slag willen of een eigen bedrijfje willen beginnen. 

Aanmelden: info@m7collectief.nl of Whatsapp: 06-42852075

www.m7collectief.nl

Locatie