Muzikale avond met wereldse artiesten

zaterdag 30 september 2023 20:00

NIJMEGEN - Mawteni Foundation - Mawteni is Arabisch voor mijn land – verzorgt sociale en artistieke activiteiten om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Op zaterdag 30 september staat Mawteni Foundation met ‘De Wereld is Klein’ in de Boskapel aan de Graafseweg 276 in Nijmegen met een werelds programma. Aanvang 20.00 uur.  Kaarten 12,50 euro, verkrijgbaar bij de Boskapel of via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/de-wereld-is-klein

‘De Wereld is Klein’ is een multiculturele en gevarieerde muziekvoorstelling, waarbij diverse muzikanten van Mawteni Foundation hun opwachting maken. Deze avond zijn er optredens van onder andere Javid met de Iraanse fluit (ney), Mehmet met Turkse oed, Rani uit Syrië met trompet, Chanelsy met de conga’s (Cubaanse trommel), Guido met zijn viool en operazangeres Mijke.

Verdraagzaamheid-Award  

Mawteni Foundation is in 2018 opgericht, met als doel om (voormalige) vluchtelingen een thuis te bieden in Nijmegen en de verschillende culturen van Nijmegen met elkaar in verbinding te brengen. Hiertoe worden culturele en maatschappelijke activiteiten georganiseerd met de nadruk op muziek en dans. 

Mawteni Foundation werd in maart 2022 uitgeroepen tot beste organisatie van Gelderland en tweede beste organisatie van Nederland bij de Verdraagzaamheid-Award. Een award die wordt uitgereikt om de interculturele verdraagzaamheid in Nederland te stimuleren.

Locatie