Plaatje offline gegenereerd door AI op eigen computer
Plaatje offline gegenereerd door AI op eigen computer Foto: Peter Martin

Bijeenkomst Linux Gebruikersgroep Nijmegen

dinsdag 13 februari 2024 20:00 tot 22:30

NIJMEGEN - Er is dinsdagavond 13 februari weer een bijeenkomst van de Linux Gebruikersgroep Nijmegen. De bijeenkomst is in De Klinker aan de Van Broeckhuysenstraat 46 in Nijmegen van 20.00 tot 22.30 uur. Vrij entree.

Het eerste onderwerp is ‘AI Images - plaatjes genereren met kunstmatige intelligentie’. Peter Martin laat tools en technieken zien om plaatjes te genereren met AI, zelfs op een computer zonder internetverbinding. Aansluitend is er een sessie ‘Show your Image tools’ waar deelnemers de kans krijgen om hun favoriete beeldbewerkingstools te delen, zowel desktop- als online tools. Neem je laptop mee!

Voor meer informatie: linuxnijmegen.nl

Locatie