Seniorendanscafé Burgerlust
Seniorendanscafé Burgerlust Foto: Ineke Janssen

Carnaval in seniorencafé Burgerlust

dinsdag 13 februari 2024 19:30 tot 22:30

NIJMEGEN - De bezoekers van Seniorencafé Burgerlust in OBG aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen vieren dinsdag 13 februari carnaval. Dan gaan de voetjes van de vloer en de handjes de lucht in voor de polonaise. Dit alles onder aanvoering van entertainer Tom Meuwese  Van 19.30 tot 22.30 uur, toegang gratis (zaal open vanaf 19.00 uur). Neem wel contant geld mee voor betaling van de consumpties.

Al meer dan 25 jaar organiseert seniorencafé Burgerlust dans- en muziekavonden in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en de gratis hapjes. 

Locatie