Kunstenaar Inge Winter bezig met voorbereiding expositie.
Kunstenaar Inge Winter bezig met voorbereiding expositie. Foto: Inge Winter

Expositie ‘Both Sides’ in LangeHezel46

vrijdag 29 maart 2024 13:00 tot zondag 21 april 17:00

NIJMEGEN - In LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - zijn van 29 maart t/m 21 april onder de titel ‘Both Sides’ fotowerken en mixed media van beeldend kunstenaar Inge Winter te zien. 

Inge Winter onderzoekt en ontrafelt. De natuur in haar directe omgeving is één van haar inspiratiebronnen. Haar werk reflecteert wat haar fascineert: de kracht en kwetsbaarheid van de natuur, de schoonheid en het rauwe van de vergankelijkheid. Gelaagdheid is zichtbaar in haar fotowerken en letterlijk voelbaar in haar mixed mediawerk.

Ze werkt niet volgens een schets of plan, maar laat zich in eerste instantie leiden door de (natuurlijke) materialen. Het zich ontwikkelende werk wordt continu vanuit een andere invalshoek bekeken. Ze laat het toeval toe om tot een nieuwe ordening te kunnen komen. Ontmoet Inge persoonlijk op zondag 7 of 21 april om met haar van gedachten te wisselen over haar werk. 

Open van 29 maart t/m 21 april op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is. Tijdens het paasweekend is LangeHezel46 geopend op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl.