Afbeelding
Foto: YPN

Opening Yogapoint De Vasim

zaterdag 30 maart 2024 11:00 tot 15:00

NIJMEGEN - Zaterdag 30 maart opent de nieuwe yogastudio van Yogapoint De Vasim aan De Kolk 18 in Nijmegen-West.

De nieuwe yogastudio is een ruime locatie met meer dan 350 vierkante meter. Er wordt gestart met 12 yogalessen per week, verzorgd door ervaren docenten. De opening wordt 30 maart de hele dag gevierd met gratis yogalessen. Schrijf je in voor de gratis yogalessen via het lesrooster of openingsprogramma. Je mag je voor meerdere lessen inschrijven.

Ontvang een gratis goodiebag (op=op) met een speciaal aanbod voor nieuwe leden van Yogapoint de Vasim (niet online verkrijgbaar – vraag naar het speciale aanbod in de studio).

De lessen van de openingsdag zijn korte versies (30 minuten) van de lessen die op het lesrooster komen te staan. Alle lessen van Yogapoint zijn geschikt voor beginners – ook de level 2 lessen. Yogamatten en props zijn aanwezig.

Programma

11.00 – 11.30 Hatha Yoga met Kavita. De klassieke yogastijl die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van houding, ademhalingsoefeningen en meditatie.

11.45 – 12.15 Yin Yoga met Janneke. Yin Yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij de houdingen langere tijd worden aangehouden, vaak tussen de 3 en 5 minuten.

12.30 – 13.00 Vinyasa Yoga met Suzanne. Vinyasa Yoga is een dynamische en flowyogastijl waarbij de houdingen op een vloeiende manier met elkaar worden verbonden, gesynchroniseerd met de ademhaling.1

13.00 – 13.45 Snack break door lunchcafé Trafo

13.45 – 14.15 Hatha Yoga level 2 met Goran. Maak kennis met de meer gevorderde houdingen en uitdagingen o.a. op het gebied van kracht, balans en flexibiliteit. De goede uitleg maakt het ook geschikt voor beginners.

14.30- 15.00 Vinyasa Yoga level 2 met Maike. Je energie gaat harder stromen en er komt meer warmte vrij. Level 2 vinyasa geeft uitdaging maar is nog steeds geschikt voor beginners door middel van aanpassingen

Kan je niet komen op de openingsdag maar wil je toch graag een yogalesje proberen? Niet getreurd! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis proefles bij Yogapoint Vasim.

Meer informatie en inschrijven: yogapoint.nl/nijmegen/de-vasim-nijmegen-west/