Rick Paul van Mulligen en Nina de la Croix.
Rick Paul van Mulligen en Nina de la Croix. Foto:

Dekker v.d. Vegt viert tien jaar als zelfstandige boekhandel

maandag 1 april 2024 9:30

NIJMEGEN - Op 1 april is het 10 jaar geleden dat boekhandel Dekker v.d. Vegt doorstartte als zelfstandige boekhandel na het faillissement van Polare. Dit wordt gevierd met een drietal activiteiten op zaterdag 30 maart.

Het programma begint die dag om 09.30 uur met een Vroege Vogels Ontbijt. Jeannette Parramore, verslaggever bij het radioprogramma Vroege Vogels, gaat in gesprek met de Nijmeegse bioloog Baudewijn Ode. Zij spreken over de natuur rondom Nijmegen en over het boek dat Jeannette schreef over haar ervaringen bij Vroege Vogels, ‘Radiovrouw, verhalen van een vroege vogel’. Voor één keer staat er ook een ontbijtje op de menukaart van het leescafé. Graag aanmelden via tel. 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.

Tussen 13.00 en 15.00 uur ontvangt de boekhandel Vanja van der Leeden, voor een Meet & Greet en een proeverij uit haar boek ‘Italopop’, een kookboek voor liefhebbers van de Italiaanse keuken, maar dan net iets gedurfder dan de klassieke recepten. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

De dag wordt afgesloten met Rick Paul van Mulligen en Nina de la Croix. Zij maken de succesvolle podcast ‘Co&Zo’ waarin ze eerlijk en openhartig vertellen over hun ervaringen en uitdagingen met het co-ouderschap. ‘Co&Zo, de podcast én het boek, richt zich op co-ouders, fulltime ouders en stief/bonusouders (en nieuwsgierige kinderlozen) die op zoek zijn naar ervaringsverhalen en inspiratie over samen kinderen opvoeden. Zaterdag 30 maart zijn ze bij Dekker v.d. Vegt te gast om hun podcast voor één keer op locatie op te nemen. De opname begint om 16.00 uur. Graag aanmelden via tel. 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.

Locatie