Harmonie Hatert.
Harmonie Hatert. Foto: eigen foto

Concerto Primavera 2024

zaterdag 20 april 2024 20:00

NIJMEGEN - Harmonie Hatert houdt zaterdag 20 april het traditionele Concerto Primavera. Het optreden is in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 in Nijmegen. Aanvang 20.00 uur.

Er zijn muziekstukken te beluisteren van zeer uiteenlopende aard maar die toch op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn. Denk aan film-, musical- en popmuziek. Natuurlijk worden ook echte harmonie composities ten gehore gebracht. Harmonie Hatert is verheugd dat er een toeloop is van jeugdige muzikanten. Sommigen verzorgen een solo-optreden. 

Er wordt dit jaar samengewerkt met amusementskoor Surprise uit Ewijk. Zij zingen voornamelijk vierstemmige nummers. Van moderne liedjes tot evergreens. Van tranentrekkers tot meezingers. Van musical sing-a-longs tot kerstliedjes. Een drietal nummers zal het koor samen met Harmonie Hatert ten gehore brengen. 

Harmonie Hatert wil graag de klarinet- en baritonsectie uitbeiden. Dus ben (of ken) je een klarinettist(e) of baritonnist(e), meld je aan. De repetitie is elke donderdagavond in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg van 20.00 tot 22.00 uur. Meer info: www.harmoniehatert.nl

Locatie