Afbeelding
Foto:

Nijmeegs Mannenkoor ‘For Ever Young’ in CONCERT

maandag 22 april 2024 20:00

NIJMEGEN - Naar aanleiding van het project ‘For Ever Young 1’ en ‘For Ever Young 2’ heeft het Nijmeegs Mannenkoor de afgelopen maanden 20 nieuwe koorleden mogen verwelkomen en telt nu 70 leden. Dit succes verdient een afsluiting in de vorm van een concert in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 in Nijmegen op maandag 22 april. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 10,00 euro en zijn te bestellen via pm-kznm@live.nl 

“Dit concert geeft ons publiek en zeker ook geïnteresseerden die als zanger deel willen uitmaken van ons mooie koor de mogelijkheid om het Nijmeegs Mannenkoor met de nieuwe koorleden te aanschouwen en aan te horen in aanloop naar het 165-jarig bestaan van het koor. Het Nijmeegs Mannenkoor blijft overigens voortdurend op zoek naar nieuwe leden die na een succesvolle kennismakingsperiode volwaardig lid kunnen worden.” 

“Wij bieden nieuwe koorleden een gratis koorschool aan, waarin je jouw zangkwaliteiten kan aantonen en toetsen. De koorschool wordt verzorgd door Marijke Hoksbergen, een erkend zangpedagoge.” 

Het Nijmeegs Mannenkoor is opgericht in 1859 en is daarmee een van de oudste koren van Nederland. Het koor staat onder leiding van Dion Ritten. Wil je ook meezingen in het Nijmeegs Mannenkoor?  Aanmelden kan via www.nijmeegsmannenkoor.nl of via kznmnijmegen@gmail.com of bezoek de repetitie op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 in Nijmegen. 

Locatie