Seniorendanscafé Burgerlust
Seniorendanscafé Burgerlust Foto: Ineke Janssen

Seniorendanscafé met muzikaal duo Jersey

dinsdag 23 april 2024 19:30 tot 22:30

NIJMEGEN - Muziek- en dansliefhebbers zijn dinsdag 23 april welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De avond wordt verzorgd door het duo Jersey. Zij spelen voor ieder wat wils: stijldansen, linedance en beat. De toegang is gratis, maar vergeet niet om contant geld mee te nemen voor de drankjes.

Seniorencafé Burgerlust is dé plek voor dans- en muziekliefhebbers. Een dansavond met live muziek van vaste muzikanten. De vrijwilligers van Burgerlust zorgen voor een warme sfeer, goede service en lekkere hapjes. Het vernieuwde Grand Café is een ontmoetingsplek waar u nieuwe mensen kunt leren kennen of oude bekenden kunt tegenkomen. Er komen altijd veel liefhebbers op af, dus kom op tijd!

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Er zijn allerlei activiteiten en diensten voor senioren, maar ook voor andere belangstellenden. Het Grand café is elke dag open voor een kopje koffie, een maaltijd of een praatje. Kom gerust eens binnen voor een hapje, drankje en een praatje.

Seniorencafé Burgerlust, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen van 19.30 tot 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.  

Locatie