Wouw-bijeenkomst over brandveiligheid

woensdag 3 april 2024 14:00 tot 16:00

NIJMEGEN - In de Ark van Oost geven Miriam Kersten en Anne-Pauline Jacobs van het Team Brandveiligleven Brandweer Gelderland-Zuid woensdag 3 april informatie over brandveiligheid thuis. Alle 50+ vrouwen zijn welkom van 14.00 tot 16.00 uur.  Vrij entree. De Ark van Oost is gevestigd aan de Cipresstraat 154 in Nijmegen. 

Sinds 1 juli 2022 is er een rookmelderplicht en sinds 1 april 2023 het CO-vrij keurmerk voor burgers en installatiebedrijven. Waarom zijn deze verplichtingen en keurmerken er en wat betekent dat voor u? Wist u dat in een gemiddeld huishouden 100 batterijen of accu’s te vinden zijn en dat we per persoon gemiddeld 22 batterijen per jaar kopen? Hoe laad je die veilig op en wat is de invloed daarvan op de brandveiligheid? Denk daarbij ook aan zonnepanelen, elektrische auto’s, telefoons, laptops, deurbellen en elektrische fietsen.

www.wouw-nijmegen.nl

Locatie