Slimmer werken met AI
Slimmer werken met AI Foto: Peter Martin (gegenereerd mbv AI

Open Coffee Nijmegen: Slimmer Werken met AI

vrijdag 5 april 2024 9:00 tot 10:30

Kom op vrijdag 5 april 2024 tussen 09:00 en 10:30 uur naar Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank) voor een ochtend gewijd aan het thema ‘Slimmer Werken met AI’. In november 2022 werd ChatGPT gelanceerd voor het grotere publiek. Sindsdien is het snel gegaan met de ontwikkeling en acceptatie van AI.

Artificiële Intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden om taken sneller en effectiever uit te voeren. Deze nieuwe technologie heeft het potentieel om de manier waarop we werken fundamenteel te veranderen. Maar het roept ook vragen op, ook in de zakenwereld. Hoe kunnen ondernemers de kracht van kunstmatige intelligentie benutten om hun werkprocessen te verfijnen en te optimaliseren?

We hebben enkele AI experts (o.a. Dirk van Schaijk van MKB Datalab-Oost / Radboud Universiteit, Stefan Fehr van ModernIQs en Peter Martin van db8 Website Support) uitgenodigd die je meer kunnen vertellen over het werken met AI 

Open Coffee Nijmegen is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, mogelijke samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een open en informele sfeer waarin inspirerende dialogen en potentiële zakelijke kansen centraal staan.

Laat je motiveren door de verhalen van anderen, breid je netwerk uit en geniet in goed gezelschap van een kop koffie of thee. De toegang is gratis. Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te netwerken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Datum: vrijdag 5 april 2024

Tijd: 9:00 - 10:30 uur

Locatie: Bakkerscafé Brood op de Plank, Castellastraat 29, Nijmegen

Vrij entree. 

Voor meer informatie kijk op de website: https://opencoffeenijmegen.nl

Locatie