Afbeelding
Foto:

De taal van poëzie en muziek: drie dichters en een muzikant

zaterdag 6 april 2024 20:15

NIJMEGEN - Drie dichters en een muzikant treden zaterdag 6 april op in Atelier 287. Het zijn de dichters Wout Waanders, Jesse Laport en Saskia van Leendert en muzikant Hans Hamers. Aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 10,00 euro en zijn te bestellen via mail.atelier287@gmail.com.

Wout Waanders, schrijver van poëzie en verhalen. Hij droeg voor op verschillende festivals en treedt daarnaast op met BOYBAND. Van 2019 tot februari 2021 was Wout de stadsdichter van Nijmegen.

Jesse Laport is Dichter des Gelderlands en stadsdichter van Arnhem. Hij is finalist van het NK Stadsdichtersgala, SpokenFM Award en Poetry Slam. Jesse zorgt met scherpe humor en kritische reflecties voor een onvergetelijke indruk.

Saskia van Leendert stond in de finale van het NK Poetry Slam. In 2023 verscheen haar vierde bundel ‘Het oog dat vangt’. Een bijzondere samenwerking met kunstfotograaf Ineke van Middelkoop.

Hans Hamers schrijft en zingt zijn eigen Nederlandstalige muziek. In februari werd de videoclip ‘Kaaisjouwers’ uitgebracht, vormgegeven door kunstenaar Kees Moerbeek (https://www.youtube.com/watch?v=p3W95YWL7AA). Hans treedt op samen met percussionist Ton van Nispen en bassist Sjef Nilwik.

Meer informatie www.atelier287.nl

Locatie