Raquel García Hermida-van der Walle, de nr. 2 op de D66 kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen.
Raquel García Hermida-van der Walle, de nr. 2 op de D66 kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen. Foto: Jeroen Mooijman

Ludieke Euromama Dag: ‘D66 Rijk van Nijmegen ziet nieuwe kansen voor Europa’

zondag 12 mei 2024 10:30 tot 14:00

NIJMEGEN - D66 Rijk van Nijmegen houdt zondag 12 mei van 10.30 tot 14.00 uur een bijeenkomst die Moederdag, Europese verkiezingen en de plannen van D66 samenbrengt tijdens een ludieke Euromama Dag. “Deze dag, gehouden in een café aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen, belooft een boeiende mix te worden van inspirerende discussies en feestelijke activiteiten”, aldus de organisatie 

“Deze dag is gelijk de aftrap voor de Europese verkiezingen en biedt een podium voor de visie van D66 op de kansen voor Europa. Want die pakken we nog onvoldoende. Tijdens het evenement zal Raquel Garcia Hermida, tweede op de Europese lijst van D66, aanwezig zijn. Met haar gaan we in gesprek over actuele Europese thema’s, waaronder sociale ongelijkheid en de impact van Europese beslissingen op ons dagelijkse leven.” 

De bijeenkomst zal ook ingaan op de voordelen van het EU-lidmaatschap voor Nederland, zoals de stimulans voor economische groei, de bescherming van geopolitieke belangen en de aanpak van mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering en migratie. 

Heb je interesse om deze bijeenkomst bij te wonen, wel of niet lid van D66, stuur dan een mail aan: secretaris@d66rijkvannijmegen.nl en je hoort de precieze locatie.