Spreekuur borstprothese/lingerie en stoma care

woensdag 15 mei 2024 13:30

NIJMEGEN - In het Marikenhuis is woensdag 15 mei om 13.30 uur het maandelijks spreekuur voor vrouwen die na een borstoperatie advies wensen over borstprotheses, protheselingerie en badmode. Ook kunnen mannen, vrouwen en jongeren er terecht voor advies over stomaslips en op maat gemaakte stomabanden. Shirley de la Croix, vrijwilliger bij het Marikenhuis en eigenaar van Shirlouette Bodywear & MammaCare in Beuningen, verzorgt dit spreekuur. Meld je wel aan via de website.

Het Marikenhuis is een inloopcentrum voor mensen met en na kanker. Op de locatie Slotenmaker de Bru├Ćneweg 163 in Nijmegen ben je altijd welkom tijdens de open inloop van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken buiten deze tijden kan ook. Ook bieden ze verschillende lotgenotengroepen, spreekuren op afspraak en tal van activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Kijk op de website voor alle activiteiten en aanmelding: www.marikenhuis.nl/agenda.

Kosten: 2,50 euro per activiteit (koken 3,50 euro).

Locatie