Ronald en Lise in actie
Ronald en Lise in actie Foto: Dave van Hout

Chansonvoorstelling

zaterdag 18 mei 2024 20:30 tot 21:30

Ronald Naar (zang), Björn Tinga (piano, accordeon) en Lise Akkermans (zang) geven een chansonvoorstelling. Ronald en Björn, beiden docent aan de Lindenberg, stonden al eens op het festival van Avignon. Nu brengen ze, samen met Lise, studente Frans in Nijmegen, weer een nieuwe variatie aan chansons ten gehore. Soms uitbundig, soms ontroerend. 

Bekende chansons, van bijvoorbeeld Louane of Brel. Maar ook minder bekende chansons en eigentijdse Franse chansons. Titel van de voorstelling: Aller et Retour. 

De chansonvoorstelling is een reflectie op de menselijke levensweg, voor iedereen toegankelijk, ook als je het Frans niet meester bent. De anekdotes en de muziek zorgen ervoor dat je de chansons toch ´verstaat´. En wie kan niet wegdromen op de mooie klanken van de Franse taal? 

Deze nieuwe voorstelling ‘Aller et Retour’zal komende zomer ook in Avignon te bezoeken zijn in het Théâtre au Chapeau Rouge. Kaarten voor de voorstelling in de Lindenberg kunnen à 12,50 euro gereserveerd worden via www.zingenddoorhetleven.nl (niet via de Lindenberg) of via 06 44 78 43 07.

Locatie