Afbeelding
Foto:

Lunch event: Verhalen van lokale experts

dinsdag 30 november 2021 12:00 t/m 13:00

Dinsdag 30 november vieren we wereldwijd Giving Tuesday. Een dag waarop we allemaal een bijdrage kunnen doen aan een meer rechtvaardige wereld. Stichting iMPACT direct organiseert deze dag een Online Lunch Event. Doe mee en doneer je aandacht. En laat je inspireren door de ontmoeting en de verhalen van experts die in Ghana of Kenia verandering brengen.

 

Programma Lunch Event

Ontmoet onze goede doelen uit Kenia en Ghana. Dit is de kans om naar verhalen van experts ter plekke te luisteren en om vragen te stellen! Na een kort welkom, kies je naar wie je vandaag wilt luisteren. Er is genoeg ruimte voor vragen en gesprek. 

 

Wanneer              Dinsdag 30 Nov 12u-13u

Waar:                      Online. Registreer je via https://bit.ly/LunchEventGT en wij delen een Zoom link met jou. 

Voor wie?            Iedereen met interesse in lokale oplossingen van professionele Afrikaanse goede doelen op het gebied van inkomen, klimaat en onderwijs.

Taal                          Engels

Kosten                   Gratis – je bepaalt achteraf zelf of je een donatie wilt doen aan een van de projecten.

 

 

De goede doelen

Deze goede doelen die komen spreken maken het verschil in hun gemeenschap. Voor gemiddeld slechts €15 per persoon zijn mensen geholpen met duurzame oplossingen op het gebied van inkomen, klimaat, gezondheid en onderwijs.

 

 

Waarom Giving Tuesday?

Geven werkt aanstekelijk. Iets geven kan op vele manieren, alleen of met elkaar, met aandacht, met je talent of een donatie. Jij bepaalt aan wie of wat je geeft. Het gevoel wat je met geven creëert is groots en verbindt. Doe mee met deze wereldwijde actiedag en bouw mee aan een rechtvaardige en vrijgevige wereld. En daar word jij dus ook weer gelukkiger van!

 

Meer informatie vind je op www.impactdirect.eu/nl

Locatie