SoulCollage®-workshop - als je zin hebt om naar binnen te keren.

zondag 16 januari 2022 10:00 t/m 13:00

Ontspannen en rustig, onder het genot van een drankje, op intuïtieve wijze afbeeldingen zoeken, knippen en op een kaart plakken totdat die kaart klopt voor jou. Dat is wat we in het eerste gedeelte van de workshop doen.  In het tweede gedeelte ga je je kaart lezen in een klein groepje en laat je je verrassen door wat je zelfgemaakte kaart je vertelt. Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Telkens weer verwonder ik me over de kracht van deze zachte methode die je brengt bij wie je in wezen bent en die je laat zien wat voor jou op dit moment belangrijk is. Je gaat met een prachtig inzicht naar huis.

Dit is wat een deelnemer erover schreef:

“Ik heb de workshop van Catharina ervaren als een cadeautje! Er was ruimschoots “Karin-tijd” (ik ben gezien). Door de rust die Catharina uitstraalde en creëerde was er ruimte en veiligheid om mijn zelfgemaakte zielenkaart(en) te delen in de kleine groep. Dit voelde héél bijzonder”.
Karin van Osch

Wil je het zelf ervaren? Voel je welkom!

Investering €35,00 inclusief materialen. Als je met meer personen komt krijg je korting.

Lees meer over deze workshop op http://www.inzichtpresent.nl/?page_id=40 en meld je aan via  http://www.inzichtpresent.nl/?p=77

Leuk als je erbij bent, hartelijke groet, Catharina   

Locatie