Kook voor je Buur 10-daagse

Nijmegen - Stichting Thuisgekookt roept iedereen op om tijdens de Kook voor je Buur 10-daagse (van 25 september tot 4 oktober) een keer voor een of meerdere buren te koken. "Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in Nederland - ook in Nijmegen - kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd én de kans krijgt om zijn of haar buurtgenoten (beter) te leren kennen."

Op www.thuisgekookt.nl kun je je registreren als thuiskok en meteen beginnen met maaltijden aanbieden. Stichting Thuisgekookt helpt je hierbij stap voor stap op weg, als jij een profiel aanmaakt als thuiskok volgen verdere instructies vanzelf. Elke thuiskok die een maaltijd aanbiedt tussen 25 september en 4 oktober krijgt een starterspakket thuisgestuurd met o.a. promotiemateriaal, zodat je de buurt kunt laten weten dat je kookt.

"Stichting Thuisgekookt zorgt er zelf ook voor dat jouw buurtgenoten weten dat je mee doet en legt uit hoe ze van jouw verse maaltijden kunnen genieten. Gedurende de Kook voor je Buur 10-daagse proberen we – door middel van leuke winacties en challenges – de deelnemers iedere dag op een andere manier te motiveren."

Maaltijden reserveren voor de Kook voor je Buur 10-daagse kan vanaf 7 september. Heb je hulp nodig? Thuisgekookt is bereikbaar via 06-83447197.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten