Open dag Bewust Nijmegen

Nijmegen - Bewust Nijmegen houdt zondag 27 september van 11.00 tot 17.00 uur een open dag, speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in bewust en gezond leven. Professionals en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, welzijn, duurzaamheid en gezondheid laten zien wie ze zijn en wat ze doen. De open dag is in Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, aan De Ruyterstraat 65 in Nijmegen. Entree 7,50 euro (inclusief deelname aan drie activiteiten).

Tijden de open dag zullen de leden van Bewust Nijmegen zich presenteren met hun diensten, activiteiten en producten. Er is een programma van workshops en lezingen waaraan je kunt deelnemen. Zoals een workshop dans, yoga, meditatie, een lezing over voedingsleer en meer. Er worden ook individuele behandelingen, zoals massage en acupunctuur, aangeboden. Kaarten en volledig programma van de open dag: bewustnijmegen.nl.

Let op: bezoekers wordt gevraagd zich van tevoren online aan te melden en aan te geven wat de voorkeur van het programma is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden