flyer
flyer (Foto: ontwerp Marga van den Heuvel)

Nacht van de Ommetjes

Regio - Op zaterdag 3 oktober van 20.00 22.00 uur vindt de 10e editie van de Nacht van de Ommetjes plaats. Gedurende de Nacht van de Ommetjes maakt u op unieke wijze kennis met uw eigen wijk en buurtgenoten. Tijdens de eerste editie van het, door toenmalig nachtburgemeester Doro Krol, georganiseerde evenement liepen een paar honderd mensen mee. Tegenwoordig zijn dat er al ruim 1750!

Dit jaar staat in het teken van het 10-jarig bestaan van de Nacht van de Ommetjes, de naoorlogse wederopbouw en vier de verbinding met onbekende bewoners in uw buurt. Wegens de coronamaatregelen organiseren we naast de Ommetjes ook Andersommetjes: De verborgen talenten komen naar u toe, in plaats van dat u zelf wandelt. Laat u verrassen door verhalen, gedichten en muziek!

U kunt kiezen uit tien Andersommetjes: Altrade/Limos, Bottendaal, Centrum, Dukenburg, Goffert, Grootstal, OBG, Ooijsche Schependom, Oost/Hunnerberg en Waalfront.

Of uit één van de vijf Ommetjes: Brakkenstein, Hees, Lindenholt, Roze Centrum en Wolfskuil.

Sommige Andersommetjes hebben meerdere locaties, waarvoor u zich apart kunt aanmelden. Aanmelden is verplicht en gaat via de website: www.nachtvandeommetjes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden