Alzheimer Café 1 oktober Heumen - Mook en Middelaar

Regio - Vanwege het coronavirus kon het Alzheimer Café Heumen-Mook en Middelaar helaas enkele maanden niet doorgaan. We willen u heel graag weer welkom heten, uiteraard met in achtneming van alle adviezen van de rijksoverheid en het RIVM.

Op donderdag 1 oktober 2020 starten we met een muzikale ontmoeting.

Muziek ontspant, activeert en helpt te herinneren.

Heeft muziek iets voor u kunnen betekenen in de afgelopen periode waarin er zoveel anders was? Met onze gast praten we over muziek in mooie en moeilijke tijden. Op deze avond is er veel ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. En natuurlijk gaan we ook gewoon genieten van de muziek.

Wat is er anders:

We vragen u om zich aan te melden omdat we een beperking hebben in het aantal gasten. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 september. Het liefst via email info@malderburch.nl . Indien dit niet mogelijk is kunt u bellen naar 024-357 05 70. Geef uw voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer en aantal personen door. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u zeker weet dat er plaats voor u is. Uw gegevens worden conform de AVG-wetgeving verwerkt.

Daarnaast is de locatie voor het Alzheimer Café gewijzigd. Het zal deze keer zijn in: Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8, 6581 AC Malden. Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage onder Maldensteijn

Wij zorgen voor een verantwoorde indeling van de ruimte waardoor de 1,5 meter gewaarborgd kan zijn.

Wat is hetzelfde: Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur, afsluiting rond 21.00 uur. De toegang en koffie/thee is gratis. We hopen u een aangename bijeenkomst aan te bieden.

We zien u heel graag op 1 oktober.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden