Foto:

Specsavers Nijmegen viert twintig jaar oog- en hoorzorg

Nijmegen - Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien Guido van Binsbergen die sinds 2003 met veel plezier de in 2000 geopende Specsavers-winkel in het centrum van Nijmegen runt. Op 17 september werden Guido en zijn team verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen.

Met een brede glimlach in winkel

De afgelopen 20 jaar heeft Specsavers Nijmegen vele klanten kunnen helpen met hun oog- en hoorproblemen. “Wat mij heel plezier in het werk geeft is dat ik elke klant met een brede glimlach de winkel wil zien verlaten. Daarbij heb ik een fijn team om me heen en staat plezier en professionaliteit iedere dag weer voorop. Waar ik het meest trots op ben na al die jaren is de samenwerking in het team en het fijne contact met klanten. Die prettige sfeer, samen met onze professionaliteit, is mij heel veel waard,” zegt Guido van Binsbergen.

Een sterk team

Guido runt de winkel niet alleen, maar doet dit samen met retaildirecteur Paul Hagemans, hoorzorgdirecteur Carmen Teng én natuurlijk alle medewerkers. “In de afgelopen jaren hebben we continu onze dienstverlening en assortiment uitgebreid. Zo kunnen klanten ook bij ons terecht voor professionele en betaalbare hoorzorg door een gediplomeerde en StAr-geregistreerde audicien en een ooggezondheidsonderzoek door een optometrist. Hierbij staat professionaliteit, betaalbaarheid én tevredenheid voorop. Dat kun je alleen bereiken met een sterk team.”


Met veel plezier nog jaren door

Uiteraard hoopt Guido nog jaren met hetzelfde plezier én met het team klanten te helpen in de winkel. “Soms kijk ik mijn winkel in en denk ik ‘wat ben ik er trots op om dit samen met mijn team te hebben opgebouwd’. Het is een bijzondere reis geweest waarin we met alle winkelteams door heel Nederland een mooi merk hebben neergezet. Niemand had 20 jaar geleden nog van ons gehoord en kijk nu eens wat we hebben bereikt. Ik hoop natuurlijk nog jaren met net zoveel plezier door te gaan.”


Maak kans op leven lang gratis brillen

Naast het winkelteam worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Nijmegen bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden