Aeion Wereldmuziek in het Huiskamerrestaurant Babylon

Nijmegen - Het duo Aeion bestaat uit Trudi van Kessel (gitaren, tamboura, zang) en Bert Wachelder (fluit, klarinet, slaggitaar, zang). Trudi en Bert hebben jarenlang gespeeld in verschillende volks- en wereldmuziekgroepen. Ze speelden samen in een balkan en een wereldmuziek orkest. Daarbij delen ze interesse voor Ierse volksmuziek.

Aeion speelt ballades en dansmuziek uit Ierland, de Balkan en vele andere windstreken. De nummers zijn eigenzinnig gearrangeerd. Hierbij krijgt het versmelten van verschillende muzikale ideeën over een nummer veel aandacht.

Door het diverse repertoire en de vele combinaties van instrumenten geeft Aeion een gevarieerd optreden. Instrumentale nummers met gitaren, fluit en/of klarinet worden afgewisseld met liedjes.

De nummers worden grotendeels akoestisch gespeeld en zijn vooral geschikt voor een luisterend publiek. De muziek kent dromerige, melancholische maar ook ritmische en vrolijke momenten. In intieme sfeer van huiskamercafé “de Verwarring” kan de luisteraar zich laten verrassen, meeslepen en soms meezingen of meeklappen.

De Verwarring, Huiskamerrestaurant Babylon Kwakkenbergweg 150 Aanvang 15.00 uur Entree 5 euro.


https://www.youtube.com/watch?v=DESho7gik3U

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden