Foto:

Brakkenstein jo9 -Groesbeekse boys jo9 4-3

Nijmegen - In de vroege ochtend van een mooie nazomerse dag stond het team van Brakkenstein JO-9 klaar om aan de wedstrijd te beginnen. De peptalk van Trainer Roel was duidelijk en de koppies van onze jongens waren veelbelovend. Brakkenstein kwam dan ook veel sterker uit de startblokken, waardoor het al snel 1-0 was door een doelpunt van Dex.

De doelman van de eerste helft was Rik. Het leek erop dat er vandaag geen bal in zou gaan, maar op de enorm knal van een van de Boys had hij geen antwoord: 1-1. Na goede tips van onze keeperstrainer kon Rik de rest van de schoten wel pareren. Brakkenstein zelf liet het er niet bij zitten en zaten overal op het veld er bovenop. Door al dat druk zetten kwamen er ook kansen en zelfs 2 doelpunten.
2-1 door Max en de 3-1 vanaf de schoen van Julan.

Tweede helft in de goal: Sander. Groesbeekse Boys had nu de slaap uit of ze waren wakker geschreeuwd door hun coach, maar de tweede helft waren ze een stuk beter. Gelukkig stonden Niels, Mark en Giel achterin als echte profs te verdedigen. Na een goede actie en veel inzet van Rik kon Dex de 4-1 binnenschieten. Daarna kregen de Boys weer de betere kansen. Er kwam meer druk te staan op het doel van Sander en na heel veel fantastische reddingen moest er toch nog 2 keer worden afgetrapt door Brakkenstein. Eindstand van vandaag 4-3 gewonnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden