Foto:

Carte Blanche voor Cycle in BLEBL

Nijmegen - Podium JIN nodigt Bo van de Graaf uit voor een “Carte Blanche” concert op woensdag 30 sept getiteld CYCLE. Inspiratiebron voor deze avond is het album Circle Paris Concert (1971) Anthony Braxton, Chick Corea, David Holland en Barry Altschul. (*)

Van de Graaf: “Speciaal voor deze avond heb ik een bijzonder ensemble samengesteld bestaande uit Michel Mulder bandoneon & keyboard, Christoph Mac-Carty piano en keyboard, Dion Nijland bas, André Groen drums en mallets en uiteraard speel ik diverse saxofoons.

Elke muzikant speelde al eens langer of korter in I Compani en brengt nu een idee in voor een deel van het concert. Variërend van een kort thema, een grafische partituur, een gedicht of desnoods een pan soep. Ter plekke wordt door loting de volgorde bepaald en zonder lange repetitie vooraf .

De experimenteerdrift staat hoog in het vaandel en door de verschillende achtergronden van de musici zal het concert veelkleurig zijn.”

Bezetting :

Bo van de Graaf: saxofoons,

Michel Mulder: bandoneon & keyboard,

Christoph Mac-Carty: piano en keyboard,

Dion Nijland: bas,

André Groen: drums, percussie en marimba

Locatie: Podium JIN in Brebl

Zaal open: 20.00

Aanvang: 20.30

Kaarten voorverkoop: € 12,50 en € 10 korting studenten en jongeren tot 26 jaar (excl. € 0,79 service reserveren via www.jinjazz.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden