Fitbeachlessen

Nijmegen - Begin oktober starten Bo Groot Antink en Joeri Ertner fitbeachlessen op het zand in Nijmegen.

Groot Antink en Ertner zijn beide actief als beachtennisser op nationaal en internationaal niveau. Bo is het grote talent van Nederland en staat op nummer 1 van de Nederlandse ranglijst. Joeri bezit plek 3 op de ranglijst.

De laatste maanden is er in het leven van beide heren een redelijke omslag geweest. Bo heeft sinds kort besloten zich fulltime te focussen op het beachtennis waarbij hij veel uren in het zand maakt, zowel beachtennis gericht als fysieke conditie/kracht trainingsuren. Joeri is een paar maanden geleden gestart met een beachtennisschool en is dit op verschillende locaties aan het opzetten met zijn beachtennisaanbod.

Conditie en krachttraining op het zand is een heel belangrijk aspect voor de beachtennissers en (beach)sporters in het algemeen. Eigenlijk wordt hier nog te weinig aandacht aan gegeven in Nederland naast de beachtennistrainingen. Zo zijn Bo en Joeri op het idee gekomen om fitbeachlessen op te zetten wat voor elke (beach)sporter interessant is om aan hun eigen doelen te werken. Hier wordt niet gebruikt gemaakt van ingewikkelde apparaten maar gewoon ouderwets gebikkeld in het zand.

De lessen vinden plaats in Nijmegen zowel doordeweeks als in het weekend. Bij heel slecht weer kan er wel uitgeweken worden naar een indoorhal met zand waaronder de Beachfabriek Nijmegen. Naast de fitbeachlessen willen de heren ook heel graag een trainingsprogramma opzetten wat puur gericht is op het beachtennis. De heren hebben een zeer breed aanbod voor de fitbeachlessen. Zo kan je al een proefles meedoen voor maar liefst 7,50 euro. Verder is er een pakket van 5 (voor 50 euro), 10 (voor 90 euro), 15 lessen (135 euro) of een strippenkaart voor 10 lessen.

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar info@btsv.nl of stuur een berichtje naar 06-55730369. De trainingstijden zijn van 10-11 en 11-12u onder voorbehoud.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden