Foto: MX

Inwoners kunnen stemmen op ‘Duurzaamste Huis van Gelderland’

Regio - Het publiek kan van 22 september tot 6 oktober stemmen op haar favoriete duurzame huis van provincie Gelderland. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun energiezuinige huis. De deelnemers aan de verkiezing vertellen graag hun verhaal om anderen te inspireren ook duurzame stappen te zetten. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Gelderland. 

De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing in samenwerking met onder meer provincie Gelderland om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.

In de week van 7 oktober wordt de provinciewinnaar bekendgemaakt. Deze neemt het van 10 tot 17 november op tegen de winnaars uit de provincies Drenthe, Fryslân en Zeeland. Naast de publieksverkiezing vindt er ook een landelijke juryverkiezing plaats. Meer informatie en stemmen: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/gelderland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden