<p>Ondertekening van het nieuwe sponsorcontract. Vlnr G&eacute; Gerritzen, zijn zoon en mede-eigenaar Tom, Union-voorzitter Kees Aalbers en Henk Giesbertz.&nbsp;</p>

Ondertekening van het nieuwe sponsorcontract. Vlnr Gé Gerritzen, zijn zoon en mede-eigenaar Tom, Union-voorzitter Kees Aalbers en Henk Giesbertz. 

(Foto: Union)

Trouwe sponsors

Nijmegen - De Nijmeegse voetbalvereniging Union, opgericht in 1914 en sinds 1952 gevestigd in het sportpark De Kluis in Heumen, heeft al decennia lang twee bijzondere en trouwe (hoofd)sponsoren die zelf ook al meer dan 50 jaar actief lid zijn van de vereniging: Henk Giesbertz van Aannemersbedrijf GiesbertZ en Gé Gerritzen van Timmerfabriek Gerritzen.

Aannemersbedrijf GiesbertZ is een Nijmeegs bedrijf dat sinds 1936 bestaat en actief is in nieuwbouw, verbouw en onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Timmerfabriek Gerritzen, sinds 1912 gevestigd in Nijmegen, is gespecialiseerd in kozijnen, zowel voor de bouw als specifiek maatwerk voor kleinere projecten. Beide bedrijven hebben recent opnieuw hun sponsorcontract met Union voor drie jaar verlengd.

“Het bestuur van Union is wederom buitengewoon blij met de support van deze bedrijven. Wij vinden deze langdurige verbintenis toch wel heel bijzonder”, aldus voorzitter Kees Aalbers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden