John Brom (Stadspartij Nijmegen) verlaat gemeenteraad

Nijmegen - Stadspartij Nijmegen is met drie raadsleden vertegenwoordigd in de Nijmeegse gemeenteraad. John Brom verlaat woensdag 28 oktober voortijdig de gemeenteraad en wordt opgevolgd door Rosalie Thomassen.

In 2006 begon Brom aan zijn politieke loopbaan, eerst als fractievolger en later als raadslid. Sinds 2012 vertegenwoordigt hij Stadspartij Nijmegen. Wegens privéomstandigheden verhuist hij naar een woning net buiten de gemeente Nijmegen. “Ik moet met pijn in mijn hart afscheid nemen van de geweldige Raad van Nijmegen. Met trots kan ik zeggen: ik was lid van uw Raad en zal er dankbaar op terug kijken”, aldus Brom in zijn afscheidsbrief. Binnen zijn eigen fractie staat hij bekend als iemand met een groot sociaal hart. Hij bekommerde zich dan ook vooral om dossiers over zorg en welzijn, en maakte zich regelmatig hard voor Nijmegenaren die zich niet gelijk of onrechtvaardig behandeld voelden. Brom blijft binnen de partij actief als adviseur van fractie en bestuur.

Per 28 oktober wordt hij opgevolgd door de nummer 4 op de kandidatenlijst, Rosalie Thomassen. Zij is geen onbekende in de gemeenteraad van Nijmegen. In de periode 2013 tot en met maart 2019 was zij al fractievolger namens de Stadspartij Nijmegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten