Late Night Show: de Amerikaanse verkiezingen

Nijmegen - Het belooft dit jaar een uitzonderlijke Amerikaanse verkiezingsnacht te worden. Op de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen verzorgt LUX i.s.m. de Radboud Universiteit de Late Night Show: De Amerikaanse Verkiezingen. Tune in op dinsdag 3 november om 20.00 uur via de livestream en kijk, luister en doe vanuit je eigen huiskamer mee met een uitgebreid onlineprogramma aan lezingen, muziek, live-updates, en een online quiz, compleet in late night-stijl.

Hoe zat het ook alweer met die verkiezingen, en welke bijzonderheden spelen er dit jaar een grote rol? Gasten zijn onder andere schrijver en journalist Arjen van Veelen (NRC, De Correspondent), de linguïsten Bé Breij en Yvette Linders, hoogleraar Amerikanistiek Albertine Bloemendal en politicoloog Bertjan Verbeek. Peter van de Heiden, schrijver van het boek Weirdos in het Witte Huis, stelt je kennis van het Witte Huis op de proef met een quiz.

(Oud-)studenten en correspondenten doen live-verslag van de situatie en stomen je klaar voor een lange nacht. Met jazz funk ‘huisband’ Power to the Pipo en late night hosts Marcel Wortel en Maarten van Gageldonk wordt het een avond om niet te vergeten!

Meer informatie en kaarten voor de livestream (€ 2,50) via lux-nijmegen.nl/debat

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden