Stoofloop: wandelen en eten

Lent - Evenementenlocatie Fort Lent komt met een combinatie van bewegen en lekker eten tijdens de eerste editie van de Stoofloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 november kunnen gasten kiezen uit drie wandelroutes door de omgeving van het Rivierenpark met als afsluiting het afhalen van een stoofmaaltijd bij Fort Lent.

“Na een periode van omgaan met alle ontwikkelingen rondom COVID-19 en de daarbij horende afhandeling naar de vele opdrachtgevers, heeft ook ons creatieve team de draad weer opgepakt”, aldus Jordy Baumann, eigenaar van Fort Lent en Belvédere Nijmegen. “Tijdens de eerste lockdown hebben wij de terrassen van onze locaties opengesteld voor het publiek en men wist ons toen in grote getalen te vinden. Met dat in het achterhoofd is het plan ontstaan om mensen in deze herfstperiode de mogelijkheid te bieden tot het afhalen van een typisch seizoensgerecht; een bord Hollands stoofvlees”, vult Baumann aan.

Omdat er in deze tijd veel plekken zijn waar je eten kunt afhalen heeft Fort Lent gezocht naar een extra activiteit voor de deelnemers. Baumann legt uit: “Wat past er nou beter bij een bord stoofvlees met een glas bockbier dan een weekend-wandeling?” Omdat zijn locatie centraal gelegen is in het rivierenpark aan de noordkant van de Waal, heeft Fort Lent twee wandelroutes voor het hele gezin bedacht. Met start en finish bij het Fort. Bij terugkomst kan het bestelde pakket worden afgehaald in de sfeervol ingerichte evenementenlocatie.

De Stoofloop is op zaterdag 21 en zondag 22 november vanaf 14.00 uur. Deelname aan de wandelroutes is gratis en meer informatie over stoofpakketten en routes vind je op www.fortlent.nl of op facebook @fortlent

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten