COVID-19 Snelteststraat in Nijmegen-Zuid

Nijmegen - Op het terrein van Global Sports Communication aan de Snelliusstraat in Nijmegen is op vrijdag 6 november een COVID-19 Snelteststraat geopend. Particulieren en bedrijven kunnen daar op afspraak terecht om een test te laten uitvoeren en krijgen binnen 15 minuten de uitslag.

Op een steenworp afstand van het Radboud UMC is op vrijdag 6 november een COVID-19 Snelteststraat geopend. De teststraat bevindt zich op het parkeerterrein van Global Sports Communication aan de Snelliusstraat 10 in Nijmegen. Directeur Jos Hermens laat weten blij te zijn met de komst van de Snelteststraat op zijn terrein. “Sport en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. We willen als sportorganisatie graag een steentje bijdrage aan de bestrijding van het coronavirus. We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk testen is en iedereen wil het liefst zo snel mogelijk weten waar hij of zij aan toe is.”

Uitslag binnen een kwartier

Testen bij de GGD is weliswaar gratis, maar het kan een paar dagen duren voordat je de uitslag hebt en je kunt er alleen terecht als je klachten hebt. Bij de Snelteststraat kun je ook zonder klachten terecht en weet je de uitslag binnen een kwartier. Is de testuitslag negatief dan kun je in principe direct weer aan het werk.

Vooral bedrijven tonen interesse in deze manier van testen, maar ook particulieren kunnen terecht bij de Snelteststraat. Je bent zowel met de auto, als de fiets, als te voet welkom. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Kosten

Een sneltest kost 50 euro (exclusief BTW) voor bedrijven en 69,95 euro (inclusief BTW) voor particulieren. De testen worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers, die werken volgens de nieuwste richtlijnen van het ministerie van VWS. De sneltesten die gebruikt worden zijn OMT goedgekeurde sneltesten van Roche. Wie zich wil laten testen kan zich vooraf inschrijven via www.sneltestoplocatie.com. De teststraat aan de Snelliusstraat 10 in Nijmegen is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten