Opening ALDI Lent zonder feestelijkheden

Lent - Op vrijdagochtend 20 november om 08.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan Woenderskamp 101 in Lent de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren is de winkel vanaf 20 november om 07.00 uur al open. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De vernieuwde winkel beschikt over 99 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Duurzame winkel

"Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in", aldus ALDI.

"Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 08.00 uur, reserveren wij in alle winkels een uur voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveren we later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten