Van links naar rechts; Sjoerd, Lennart, Bram
Van links naar rechts; Sjoerd, Lennart, Bram (Foto: Suzanne Zambon)

KWF Nimma Run; een Nijmeegs initiatief voor het KWF

Nijmegen - Omdat in tijden van Corona collecteren lastig is, hebben Lennart, Bram en Sjoerd hun eigen actie bedacht. Op zaterdag 21 november zullen zij daarom de halve marathon rennen door de straten van Nijmegen (Nimma). Dit doen wij om geld in te zamelen voor het KWF onder de noemer KWF Nimma Run.

Precies 10 jaar geleden kreeg Lennart in november de diagnose lymfeklierkanker. Hij werd behandeld en kwam er relatief goed vanaf. Nu, 10 jaar later, is hij een gezonde jongeman. Hij werkt hard, is sportief en heeft een groot sociaal netwerk.

Lennart had het geluk dat er genoeg onderzoek was gedaan naar zijn type kanker, waardoor hij snel behandeld kon worden en hij zich nu gezonder voelt dan ooit. Helaas kan niet iedereen dat zeggen en is er nog steeds geld nodig voor onderzoek.

"Met onze actie hopen wij iedereen in Nijmegen, die iets kan missen, zover te krijgen een kleine donatie te doen. Dit kan via www.kwfnimmarun.nl en het geld komt via deze site direct bij het KWF terecht. Op dit moment hebben al veel mensen geld gedoneerd aan het KWF, maar er is natuurlijk altijd meer nodig."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten