<p>Secret Santa</p>

Secret Santa

(Foto: Maaike van Helmond)

Secret Santa event voor studenten HAN

Nijmegen - Op 15 en 16 december vindt er voor Nijmeegse HAN studenten een Secret Santa event plaats dat bestaat uit drie onderdelen. Dit event wordt door studenten van de HAN Nijmegen in samenwerking met HAN Green Office geörganiseerd. Het geld dat wordt opgehaald met dit event wordt aan een duurzaam goed doel, Justdiggit, gedoneerd.

Secret Santa Event
Veel studenten vragen zich in deze bijzondere tijden af op welke wijze ze kerst kunnen vieren nu ze niet bij elkaar kunnen zijn. Aangezien veel kerstmarkten- en borrels niet doorgaan, moeten er nieuwe manieren gevonden worden om toch samen kerst te vieren.

Daarom vindt op 15 en 16 december het Secret Santa event plaats, met activiteiten als de Grote Cadeau Wissel en een Workshop Glühwein maken. Ook is er het mysterieuze spel ‘Wie Is Secret Santa’, wat op 6 november van start gaat op de social media kanalen van HAN Green Office. Met dit spel kunnen de deelnemers een mooie prijs winnen.

HAN Green Office & FTF Events
Voor het organiseren van dit event hebben studenten van de minor Eventmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de handen ineengeslagen met HAN Green Office. Dit is een instituut binnen de HAN dat door studenten en medewerkers wordt gerund. Zij maken duurzaamheid aantrekkelijk binnen de onderwijsinstelling. For The Future Events is de naam van het evenementenbureau wat opgezet is door de studenten.

Fundraising: Justdiggit
Iets goed doen voor een ander, voor de wereld en voor jezelf staat centraal tijdens dit event. Met dit event wordt geld opgehaald voor Justdiggit. Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Deelnemers van het Secret Santa event dragen dus hun steentje bij aan een betere wereld.

Aanmelden voor het event
Aanmelden voor het evenement kan via de instagram-pagina @secretsanta_han of door te klikken op de volgende link. Hier is ook meer informatie te vinden over de verschillende onderdelen van het event.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden